Bericht versturen
aboutus

Anji LianSheng Furniture Co., Ltd

Anji LianSheng Furniture Co., Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Merken: LENSUN
Aantal werknemers: 1~70
Jaarlijkse omzet: 1-10000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De onderneming baseerde op goed geloof, kwaliteitsborging, klanten prioritaire bedrijfsmanagementexperience als het belangrijkst.

 

Na jaren van productie niet alleen een ervaring van de wealthofproductie heeft geaccumuleerd,

 

maar ook constant het beheerservaring van de productinnovatie heeft bijgewerkt,

 

de productie van barstoelen heeft duurzame, stabiele, esthetische voordelen.

 

Bedrijven die de „klant, enthousiast om“ eerst aanhangen bedrijfsfilosofie te vorderen,

 

het „klanten“ principe voorziet eerst onze klanten van bevredigende kwaliteit service.established een goede reputatie in de edele,

 

de meerderheid van klanten. Zodat onze klanten van de directere en efficiënte dienst genieten.

 

Wij zullen u buitengewone technologie, kwaliteitsproducten, redelijke prijzen en de uitstekende dienst aanbieden om uw vertrouwen te winnen!

 

Geschiedenis

Anji Lian-Sheng Furniture Factory is gespecialiseerd in het veroorzaken van allerlei de onderneming van vrije tijdsstoelen. De onderneming baseerde op goed geloof, kwaliteitsborging, klanten prioritaire bedrijfseconomieervaring als het belangrijkst. Nadat de jaren van productie niet alleen een rijkdom aan productieervaring, heeft geaccumuleerd maar ook constant het beheerservaring van de productinnovatie bijgewerkt, heeft de productie van barstoelen duurzame, stabiele, esthetische voordelen. De bedrijven die het „klant, enthousiast om“ bedrijfsfilosofie te vorderen, „klanten“ principe eerst aanhangen voorziet eerst onze klanten van bevredigende kwaliteit service.established een goede reputatie in de edele, de meerderheid van klanten. Zodat onze klanten van de directere en efficiënte dienst genieten. Wij zullen u buitengewone technologie, kwaliteitsproducten, redelijke prijzen en de uitstekende dienst aanbieden om uw vertrouwen te winnen!

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied, over de hele wereld klanten van bezoeken onze website, en meedelen ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

Contactgegevens